Pianostemmen en piano-onderhoud in Langedijk

Pianostemmen, piano-onderhoud of pianorevisie in Langedijk en omgeving?

In Langedijk en omgeving (Broek op Langedijk, Sint Pancras, Noord Scharwoude, Zuid Scharwoude, enz) voert Nicolyn Kerkmeester van Pianoscala alle werkzaamheden aan uw piano of vleugel uit!

Pianostemmen vanaf €78,- (incl. BTW)

Neem contact op met Nicolyn Kerkmeester:

06-29391030

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het deskundig stemmen, reviseren en onderhouden van uw piano of vleugel door een zeer ervaren pianotechnicus en pianostemmer in Langedijk en omgeving (Broek op Langedijk, Sint Pancras, Noord Scharwoude, Zuid Scharwoude, enz), bent u bij Nicolyn Kerkmeester van Pianoscala aan het juiste adres.

Nicolyn is gediplomeerd pianotechnicus en pianostemmer en heeft ruim 20 jaar ervaring met het stemmen en afregelen, onderhouden en reviseren van alle merken piano's en vleugels; ook met het stemmen en intoneren voor concerten en opnamen.

Pianoscala adviseert graag bij de aankoop en/of verkoop van een piano of vleugel en voert ook taxaties uit. Nicolyn is daarnaast afgestudeerd (conservatorium) pianist en heeft een lespraktijk.

Werkgebied stemmen: Alkmaar, Bergen, Castricum, Egmond, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk, Limmen, Petten, Schagen, Scharwoude, Schermer, Uitgeest, Ursem, Warmenhuizen.

Pianoscala voert in overleg ook werkzaamheden buiten dit gebied uit.